Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-12-2017 08:20:52

CarlFox
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-12-2017
Messages: 3

nike air max 90

ÿþLater deze maand verschijnt de Nike SB Stefan Janoski Max nike air max 90 in verschillende kleurstellingen, inclusief dit oranje schema hier afgebeeld. Deze sneaker neemt het originele Janoski pro-model over, maar in plaats van een vulc zool te dragen, zal het laatste model een Air Max / Free zool hebben. Terwijl boven op een witte gespikkelde zool zit, is de bovenkant vernieuwd met een oranje technische mesh-constructie. Deze sneakers zijn verkrijgbaar bij bepaalde Nike-winkels zoals formaat ?. Nog geen woord over de exacte release, maar blijf het controleren met Sneakerfiles voor die informatie. Vergeet niet ons te laten weten wat u vindt van de nieuwste Nike SB Stefan Janoski s.

Na een maand geleden je te hebben geraakt met de Kobe 9 NSW Lifestyle, is Nike nu klaar om een nieuwe versie van de Kobe 9 Lifestyle-collectie uit te brengen in het voorjaar van 2014. Deze keer combineert Kobe dit paar met het team waar nike air max 90 goedkoop hij gedurende zijn hele leven trouw aan was gebleven carrière, de Los Angeles Lakers. Een Wolf Grey basis neemt het volledige teengebied evenals de hiel, terwijl er tussenin een groot wit lederen schaalpatroon is dat past bij de tussenzool. Een beetje paars vindt plaats in de schoppen aan de binnenkant, nike air max 90 dames terwijl glimmende gouden veterogen bovenop de veters zitten die in het begin van 2014 beschikbaar zullen zijn voor verkopers zoals Foot Locker.

Terwijl velen van ons zich afvroegen wat mogelijk de volgende zou kunnen zijn voor de Nike Air Foamposite in 2014, lijkt het erop dat we eindelijk een glimp hebben kunnen opvangen van wat komen gaat. Omdat de graphic vorig jaar een groot deel van de drops heeft gedomineerd, bekijken we een effen gekleurd ontwerp voor de Foamposite Pro. Met een nep-koolstofvezel-touch over het bovendeel, komen deze gewrichten ook tevoorschijn met een gloed in de donkere zool met zonne-rode accenten. Kijkend naar nike air max 90 heren de onderstaande foto's, is het geen verrassing dat velen deze komende bijnaam de Yeezy-bijnaam al hebben gegeven. Lees na de sprong verder om een beter kijkje te nemen en zorg ervoor dat je een bericht achterlaat in het gedeelte 'Opmerkingen' hieronder.

Bekijk nog een aantal looks na de sprong en zorg ervoor dat je een regel neerzet in de comments hieronder. Ik had deze terug in 95 maar alle canvas. Ik hield van ze en heb overal geprobeerd te vinden. Absoluut gewenst. Ik denk dat ze laten zien dat ze alle kleuren hebben gemaakt die zijn gevallen. Deze zijn teleurstellend, hoewel ik het nog steeds zal doen. Ik herinner het iedereen en hun oma had deze regels.

Met een recent verlies voor de Oregon Ducks in de Alamo Bowl en morgen een zware strijd tegen de Sooners, hebben we net een paar door Texas Longhorns geïnspireerde Nike Free Trainer 5.0 Max s ontdekt. In tegenstelling tot de traditionele Nike Free Trainer 5.0 met een flexibele vrije zool, voegt deze trainer toe in een gedempte 360 Max Air Unit die de schoen zelf een heel ander uiterlijk geeft. En in vergelijking met de Nike Free Trainer 5.0 NRG Texas die in oktober werd nike roshe uitgebracht, heeft deze iteratiesport zwarte overlays in plaats van wit. Bekijk de Nike Free Trainer 5.0 Max Texas Longhorns PE hieronder volledig en blijf op de hoogte voor meer informatie over een mogelijke release.

Aangezien veel collegesportteams en professionele atleten vorig jaar werden getrakteerd op honorary Nike Free Trainer 5.0 s, lijkt de Marine Academie van de Verenigde Staten hun eigen herdenkingscursus te hebben ontvangen. Geacht als een onuitgegeven sample en alleen beschikbaar voor het team, deze Navy-editie trainingsschoen sportteam kleuren, gespikkelde veters en op marinebewuste branding langs de tong. Blijf luisteren naar Sneaker-bestanden voor meer informatie over een mogelijke releasedatum.

Hors ligne

 

Pied de page des forums