Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-05-2017 07:22:19

SimonaDonne
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-05-2017
Messages: 2

new balance 1500

Alhoewel we eerder dit jaar een sneak new balance 996 dames peek van dit pak hebben, kijken we nu goed naar vijf sneakers die respectievelijk inspiratie geven aan de Orlando Magic, Cleveland Cavaliers, Boston Celtics, Miami Heat en New York Knicks. Wees op de uitkijk, aangezien deze basketbal sneakers zijn ingesteld om snel Adidas retailers te raken. Een ander deel van de Adidas Jeremy Scott Fall / Winter 2009-collectie nadert zijn release. Herinnerend aan de 3-tongse Hoogte, heeft de Big Tongue niet alleen een grote, aandachtgrijpende tong, maar ook een riem om het enorme ding in te binden en ervoor te zorgen dat het niet overal heen gaat vlotten. Adidas heeft nog een ander idee uitgegeven voor zijn diverse ZX700 Bootschoen.De Adidas ZX700 Boot wordt geleverd in een bruin corduroy ontwerp, met bruine corduroy en suede op de toebox en tong. Bruin leer contrasteert de corduroy op de rest van de schoen, en natuurlijk heeft het een witte middelzool om het mooi uit te raken.

Beide sneakers geven buitengewone unieke kleurwegen en zijn zeker de moeite waard om uit te kijken of u van de menigte wilt uitkijken. Als het gaat om uniek te zijn, komt niets samen met de Jeremy Scott x adidas collectie. Belangrijke releases zoals het JS Logo en de JS Wings zijn te danken aan de laatste samenwerking van adidas met onafhankelijke kunstenaar Jeremy Scott en we kijken nu naar de 3 Tongue Altitude. Dit paar heeft een geel bovenkant met zwart-witte accenten, maar het meest interessante aspect van new balance 996 heren deze sneaker is zeker het feit dat er drie talen in plaats van één zijn. Hoewel er geen echt gebruik is van het hebben van drie tongen, maakt het zeker de sneaker esthetisch uniek. De Jeremy Scott x adidas Originals 3 Tongue Altitude zal naar verwachting in augustus 2009 vrijkomen. Niet al te lang geleden hebben we je een voorbeeld gegeven van de adidas Drop Top in een zwarte op zwarte kleurweg en we hebben nu onze eerste blik op het nieuwste new balance 574 dames basketbal van adidas Sneaker in een nieuwe stijl.

Dankzij hun officiële licentieovereenkomst met de NBA zal adidas deze herfst terugkomen met hun NBA-serie. De 85-86 adidas Centennial hightop is het onderwerp van de lijn. De New York Knicks versie bevat het Knickerbockers logo op de tong en een oranje suède bovenkant met universiteits blauwe accenten. De adidas Centennial NBA Series zal beschikbaar zijn bij select Three Stripes accounts deze herfst. Adidas Originals collectie met Japanse Kazuki blijft in de herfst met nieuwe paren van de adidas Superstar. Gedoopt de Superstar 80s Whiz, de low-top Shelltoe heeft katoen binnenvoering en een romige witte middelzool en toebox. Kazuki's logo markeert de hiel en de tong. De bovenkant bestaat uit een beetje obsuur katoen / suede materiaal, en zal deze komende augustus beschikbaar zijn op selecte rekeningen wereldwijd in Bourgondië en zwart. Wanneer u de naam Adidas ziet koppelen aan het woord Originals, weet u dat er iets goed is om een retour te maken.

De Adidas Superstar new balance 574 heren is een stapel schoen uit de 20ste eeuw, dus het is leuk om de klassieke schoen te zien die is vernieuwd naar onze moderne smaak. De Adidas Canvas Superstar komt in een marineblauw / rood / wit kleurweg, met een doek bovenkant en lederen schelptand in plaats van de typische rubberen. De schoen wordt gecompenseerd door een witte houtfolie en tussenzool.De schoenen komen met regelmatige navy veters en deze kleurrijke witte veters hier afgebeeld. Op het binnenvoering wordt het Adidas logo gedrukt samen met de tekst loi fanles die er overheen in rood worden gedrukt. Deze schoen maakt deel uit van Adidas's Spring 09 releases, wat betekent dat het binnenkort uitkomt. We hebben de adidas ZX 90 s voor het eerst een paar maanden geleden bekeken. Misschien minder bekend dan andere ZX joggers, de 90 s houdt nog steeds kledij in de Originals divisie dankzij zijn slanke profiel en mesh bovenkant. Onder, de schoen biedt Adi s Torsion midfoot schacht en EVA schuim voor extra ondersteuning en comfort. De adidas Originals ZX 90 s Run zal volgende maand beschikbaar zijn in wit / blauw / luchtblauw en zwart / geelroze bij adidas Originals dealers wereldwijd.

De adidas ZX 600 is terug, net in de tijd voor de zomer. Een Originele hoeksteen, de nylon mesh runner wordt nu aangeboden in grijs / wit / poederblauw en chocoladebruin / zwart / groen. De schoen beschikt over Adi's Torsion ondersteuning bij de middelvoet en een robuuste buitenzool om de gemiddelde straten in de stedelijke jungle te bestrijden. De adidas ZX 600 is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Three Stripes accounts overzee. De laatste collabo betreffende adidas is degene met 55DSL, de spin-off van denim merk Diesel. Het resultaat is de 55DSL x Adidas Originals XV / 55 Nizza High, een nieuwe klassieke schoen met een schone twist.Het witte canvashightop is voorzien van de driefoil in rood en blauw met XV Years,ernaast afgedrukt. De kleuren zijn ook te vinden op het 55DSL logo op de zijde van de schoen. De schoen heeft een witte middelzool om deze witte schoen te voltooien, en het wordt geleverd met een box met een beperkte oplage die ook het 55DSL logo laat zien.

Deze NEIGHBORHOOD x Kazuki x adidas Vulcanized Boot heet de adidas Originals Fall / Winter 2009-10 collectie. De Vulcanized Boot heeft een premium leren zwarte bovenste en geperforeerde branding over de middenvoet. De new balance 1500 casual shoe's vulkaniseerde schoen wordt gecomplimenteerd door een slanke witte / zwarte toebox. Een speciaal logo met de Adi-trefoil en de NBDH's icon-schedel en -been zegent de enkelkraag. De NEIGHBORHOOD x Kazuki x adidas Vulcanized Boot is gepland om deze augustus in beperkte aantallen te zien. Eerder deze maand hebben we gedetailleerde foto's van Solebox's laatste samenwerking met adidas getoond in de vorm van de Zeitfrei, een geheel nieuwe fiets-geïnspireerde sneaker. De Solebox x adidas Zeitfrei is genaamd The Complete Ride, en heeft een zwarte suède bovenkant, geaccentueerd door een rode buitenzool, witte middelzool, rode veters en een rode binnenvoering.

Hors ligne

 

Pied de page des forums